baia-mare.jpg

Adrian Alexie a fost rănit într-un magazin Dedeman din Iași în 2013, iar după șase ani de procese va primit despăgubiri de 6.000 de euro.

Clientul a susţinut că în data de 16 iulie 2013, în timp ce se afla în magazinul din Valea Lupului, fiind la casierie, o coală de tablă aflată în căruciorul unui alt client a căzut şi l-a rănit în zona piciorului.

Victima a fost transportată la spital şi a avut nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Recent, Tribunalul Iași a redus niveluldespăgubirilor de la 10.000 de euro, cât a decis prima instanță, la 6.000 de euro.

Citeste mai mult: adev.ro/pjblsw


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.