ordonanta-procuror-amenda-525x400.jpg

Polițiștii Ionel Mocanu și Gabriel Răducan, care l-au oprit în trafic pe procurorul Vasilescu Mihai Laurențiu, acesta din urmă amendându-i ulterior cu câte 5.000 de lei, au scăpat de sancțiune.

Potrivit g4media.ro, conducerea Parchetului Judecătoriei Slobozia a infirmat Ordonanța procurorului care îi amendase pe polițiști.

Între timp, Inspecția Judiciară s-a autosesizat și îl cercetează pe procurorul care a condus mașina fără ITP și i-a amendat apoi pe polițiștii care l-au lăsat pe jos.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii îl opriseră în trafic pentru că depășise viteza legală. Ulterior polițiștii au constatat că procurorul avea ITP-ul expirat și l-au sancționat conform legii.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.