scandal-cimitir-dambovita.jpg

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați, joi, de către un preot cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta cimitirului din localitate, a fost agresat verbal de doi bărbați, tată și fiu. Problemele nu s-au oprit aici. Unul dintre polițiștii ajunși la fața locului a fost, la rândul său, agresat.

Întregul scandal ar fi plecat de la niște lucrări care erau efectuate de cei doi bărbați în cimitir. Preotul din localitate a solicitat sprijinul Poliției susținând că a fost agresat verbal de cele două persoane. 

Un echipaj de politie s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care au fost identificați cei doi bărbați pentru care exista reclamația.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Culmea este că problemele au continuat și după ce polițiștii au ajuns la fața locului. În timp ce încercau să-l imobilizeze pe bărbatul de 60 de ani, fiul acestuia, de 32 de ani, a agresat pe unul dintre polițiști.

„Aceștia au avut un comportament agresiv, au refuzat să se legitimeze și să fie conduși la sediul politiei. Fiind atacat din spate inițial, agentul de politie a executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără cauza victime sau pagube materiale, reușind imobilizarea celor doi agresori”, a precizat IPJ Dâmbovița.

La fata locului, s-au deplasat și alte echipaje. Cei doi bărbați au fost imobilizați și conduși la sediul Politiei Municipiului Moreni pentru audieri.

Cei în cauza sunt cercetați, acum, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj. 

Foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.