fbpx

62006640.jpg

Sute de oameni s-au înghesuit la cumpărături, în noaptea de miercuri spre joi, în Baia Mare, într-un supermarket care a redus unele preţuri de Moş Nicolae (n.r. Kaufland).

Oamenii s-au îmbrâncit şi au fost cât pe ce să rupă uşile de la intrare. Cu greu i-au ţinut în frâu angajaţii de la pază.

Angajaţii supermarketului au decis miercuri seară să redeschidă la o oră după închidere, cu reduceri la marfă de sezon. Oamenii au putut cumpăra de la dulciuri până la carne, cu 50 la sută reducere.

Cea mai mare bătaie a fost la carnea de porc adusă din Polonia care s-a vândut cu 10 lei kilogramul. La intrare oamenii s-au călcat în picioare s-au lovit cu coatele şi cu cărucioarele şi a fost mare minune că nimeni nu a fost rănit, mai ales că în imagini se vede că pensionarii au fost cei care au venit să cumpere.

VIDEO

Citește continuarea pe Știrile Pro TV

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Monden
  • Sâmbătă, 09 Februarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Seară Ceaikovski la Filarmonică, pe 14 Februarie!

Josu de Solaun vine din nou în faţa melomanilor prahoveni, de această dată pentru a interpreta Concertul nr. 2, în Sol major, op. 44, pentru pian și orchestră de Piotr Ilici Ceaikovski. Maestrul...

Național
  • Vineri, 08 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Bătaie pe televizoare în Kaufland Bacău - VIDEO

A fost bătaie, la propriu, la deschiderea unui magazin din Bacău. Conducerea a anunțat că vor fi promoții la mai multe produse, printre care și televizoare LED, astfel că zeci de oameni s-au așezat...