62006640.jpg

Sute de oameni s-au înghesuit la cumpărături, în noaptea de miercuri spre joi, în Baia Mare, într-un supermarket care a redus unele preţuri de Moş Nicolae (n.r. Kaufland).

Oamenii s-au îmbrâncit şi au fost cât pe ce să rupă uşile de la intrare. Cu greu i-au ţinut în frâu angajaţii de la pază.

Angajaţii supermarketului au decis miercuri seară să redeschidă la o oră după închidere, cu reduceri la marfă de sezon. Oamenii au putut cumpăra de la dulciuri până la carne, cu 50 la sută reducere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cea mai mare bătaie a fost la carnea de porc adusă din Polonia care s-a vândut cu 10 lei kilogramul. La intrare oamenii s-au călcat în picioare s-au lovit cu coatele şi cu cărucioarele şi a fost mare minune că nimeni nu a fost rănit, mai ales că în imagini se vede că pensionarii au fost cei care au venit să cumpere.

VIDEO

Citește continuarea pe Știrile Pro TV


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Miercuri, 05 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Când vine Moș Nicolae - tradiții și superstiții

În noaptea de 5 spre 6 decembrie, potrivit tradiţiei, Moş Nicolae vine cu daruri la copii. Data de 6 decembrie este ziua în care binele învinge, prin credinţă, răul.  Tradiția spune că din Ajun copiii își...