img.jpg

Un şofer de TIR intră cu viteză în intersecţie şi face praf o maşină, în Timiş. Totul a fost filmat joi de dimineaţă, la Dudeştii Noi, unde şoferul camionului nu a acordat prioritate într-o intersecţie în care avea "cedează trecerea".

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza unui tânăr de 28 de ani, care circula la volanul unui autotren pe Calea Hodoniului din Dudeștii Noi. La intersecție cu Calea Sânandrei, bărbatul nu a respectat semnificația indicatorului cedează trecerea și a lovit un autoturism al cărui șofer, un tânăr de 28 de ani, circula regulamentar. 

În urma impactului, șoferul nevinovat, dar și soția sa, o tânără în vârstă de 23 de ani, au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO (de la secunda 46)

Citește continuarea pe observator.tv


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.