fbpx

carmen-324x160.jpg

Cu o zi în urmă, cu ocazia ședinței de plen în care s-a încercat revocarea lui Liviu Dragnea, din poziția de președinte al Camerei Deputaților, Carmen Mihălcescu - vicepreședinte al camerei a fost audiată la DNA.

Profitând de moment, cei din alianța guvernamentală și presa de casă au încercat să acrediteze ideea că a fost o acțiune concertată, pusă la cale de opoziție și structuri ale statului, cu scopul de a-l revoca pe Liviu Dragnea, din poziția de președinte al Camerei.

Fiind ținta unei acuzații extrem de grave, DNA-ul a reacționat printr-un comunicat, făcând următoarele precizări:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 "Persoana la care faceți referire a fost citată, în calitate de martor, la data de 5 decembrie 2018, în baza art. 257 teza II-a din CPP, respectiv nota telefonică cu întocmirea unui proces verbal. Stabilirea momentului înfățișării martorului s-a facut de comun acord, în condițiile propuse de martor și acceptate de procurorÎn cauza respectivă se efectuează acte de urmarire penală în rem, prin urmare, alte informații nu pot fi date publicității, deoarece le sunt incidente dispozițiile art. 12 alin. 1 lit. e) din Legea 544/2001", precizează DNA.

„Cu referire la unele articole apărute în spațiul public care au legat audierea persoanei respective de un eveniment politic, precizăm că acestea sunt pure speculații ce se înscriu în încercările de a plasa într-o perspectivă nefavorabilă activitatea unor magistrați”, mai adaugă DNA.

A fost o încercare de forță de a da jos președintele Camerei Deputaților, știm că urmează un an electoral, știm că tot acest stat paralel nu face altceva decât să ne aducă în postura de a nu avea un candidat viabil în campania electorală, dar ce mi se pare mai îngrijorător sunt cele două subiecte: s-a cerut revocarea a doi vicepreședinți din partea PSD. Ne întrebam de ce pentru al treilea nu s-a cerut, este vorba despre doamna Carmen Mihalcea... Mihălcescu, am văzut astăzi faptul că la 9:30, din plen, a fost chemată la DNA, deci este o coordonare între aceste forțe”, a comentat Olguța Vasilescu.

surse declarații: DNA și digi24

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg