download (1).jpg

Prețurile pachetelor de țigări cresc de la 1 ianuarie, prin majorarea accizei percepute de stat.

Acciza aplicată țigaretelor va crește de la 1 ianuarie pentru a alinia nivelul acesteia cu cerințele Uniunii Europene (UE), potrivit unui proiect de ordonanță de urgență pregătit de Guvern pentru ședința de vineri.

Potrivit acestuia, acciza la mia de țigarete crește anul viitor de la 448,74 lei la 475,77 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Raportat la un pachet de țigarete, creșterea de accize este de 0,54 lei.

Informația a fost anunțată de Profit.ro de la începutul lunii octombrie și va determina, cel mai probabil, o creștere a prețului unui pachet de la 1 ianuarie 2019 cu aproximativ 0,5 lei- 1 leu.

sursa: hotnews.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.