morga-mutari-2-759x500.jpg

Un bărbat din Botoşani, care se întorcea din Germania în maşina unui prieten, a murit în condiţii necunoscute în timp ce dormea pe bancheta din spate, iar şoferul a decis să îl plimbe 500 de kilometri fără să sune la 112.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani, din Botoşani, se întorcea de la muncă din Germania, împreună cu un prieten care conducea maşina. 

Șoferul a povestit că botoşăneanul s-a culcat pe bancheta din spate încă de la plecarea din Germania, iar după ce a trecut graniţa în România, în zona municipiului Oradea, a descoperit că pasagerul era mort.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul a declarat că a sunat-o pe soţia bărbatului, iar aceasta l-a rugat să îl ducă acasă, și astfel a continuat să conducă până la Botoşani, adică o distanţă de aproximativ 500 de kilometri.

Timp de şapte ore, şoferul a mers cu cadavrul pe bancheta din spate, iar când a ajuns la Botoşani s-a dus direct la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Botoşani.

Medicii au anunţat imediat evenimentul la Poliţie, în cauză fiind deschisă o anchetă.

Poliţiştii au deschis un dosar de ucidere din culpă şi urmează să afle care a fost motivul pentru care şoferul nu a sunat la numărul de urgenţă 112 şi nu a încercat să îl ajute pe bărbat.

sursa: monitorulbt.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.