fbpx

morga-mutari-2-759x500.jpg

Un bărbat din Botoşani, care se întorcea din Germania în maşina unui prieten, a murit în condiţii necunoscute în timp ce dormea pe bancheta din spate, iar şoferul a decis să îl plimbe 500 de kilometri fără să sune la 112.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani, din Botoşani, se întorcea de la muncă din Germania, împreună cu un prieten care conducea maşina. 

Șoferul a povestit că botoşăneanul s-a culcat pe bancheta din spate încă de la plecarea din Germania, iar după ce a trecut graniţa în România, în zona municipiului Oradea, a descoperit că pasagerul era mort.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul a declarat că a sunat-o pe soţia bărbatului, iar aceasta l-a rugat să îl ducă acasă, și astfel a continuat să conducă până la Botoşani, adică o distanţă de aproximativ 500 de kilometri.

Timp de şapte ore, şoferul a mers cu cadavrul pe bancheta din spate, iar când a ajuns la Botoşani s-a dus direct la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Botoşani.

Medicii au anunţat imediat evenimentul la Poliţie, în cauză fiind deschisă o anchetă.

Poliţiştii au deschis un dosar de ucidere din culpă şi urmează să afle care a fost motivul pentru care şoferul nu a sunat la numărul de urgenţă 112 şi nu a încercat să îl ajute pe bărbat.

sursa: monitorulbt.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg