accident-autocamion.jpg

Accidentul rutier s-a produs miercuri, în localitatea Fintea, din județul Dâmbovița, după ce un autocamion a căzut de pe un pod, în râul Ialomița.

O persoană a sunat la 112. Șoferul autocamionului este din Prahova și, potrivit primelor informații, se pare că autocamionul ar fi derapat și a picat cu vehiculul de mare tonaj de pe pod. La momentul producerii accidentului carosabilul era acoperit cu polei.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Din fericire, potrivit primelor informații, deși autocamionul a căzut de la o înălțime considerabilă, nicio persoană nu a fost rănită.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier. 

accident-autocamion.jpg

autocamion-rau-dambovita.jpg

accident-camion.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.