vama-slatina2.jpg

Hoții au dat spargerea până și la vamă. S-a întâmplat în Olt, unde Vama Slatina a fost prădată chiar de Ziua Națională. Hoții au fost interesați de capturile vameșilor, adică nu mai puțin de 145 de baxuri de țigări. Polițiștii de frontieră confiscaseră în ultimele luni țigările de contrabandă, ajunse acum înapoi pe piața neagră. 

Hoții au pătruns în incinta Biroului Vamal Slatina în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, au constatat polițiștii.

„În ziua de 1 decembrie 2018, în jurul orei 2.45, persoane necunoscute, prin escaladarea gardului împrejmuitor, au pătruns în incinta unui depozit amplasat în incinta Biroului Vamal Olt și prin forțarea sistemului de asigurare a ușii, au sustras 31 de baxuri de țigări pe care ulterior le-au abandonat lângă gardul despărțitor al unității. Lucrătorii din cadrul Biroului Vamal Olt au sesizat ulterior că, din incinta depozitului, lipsesc un număr de 145 de baxuri de țigări', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, pentru olt-alert.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O parte dintre țigările de contrabandă proveneau dintr-o captură importantă făcută la începutul lui octombrie. 

sursa: olt-alert.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.