fbpx

vama-slatina2.jpg

Hoții au dat spargerea până și la vamă. S-a întâmplat în Olt, unde Vama Slatina a fost prădată chiar de Ziua Națională. Hoții au fost interesați de capturile vameșilor, adică nu mai puțin de 145 de baxuri de țigări. Polițiștii de frontieră confiscaseră în ultimele luni țigările de contrabandă, ajunse acum înapoi pe piața neagră. 

Hoții au pătruns în incinta Biroului Vamal Slatina în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, au constatat polițiștii.

„În ziua de 1 decembrie 2018, în jurul orei 2.45, persoane necunoscute, prin escaladarea gardului împrejmuitor, au pătruns în incinta unui depozit amplasat în incinta Biroului Vamal Olt și prin forțarea sistemului de asigurare a ușii, au sustras 31 de baxuri de țigări pe care ulterior le-au abandonat lângă gardul despărțitor al unității. Lucrătorii din cadrul Biroului Vamal Olt au sesizat ulterior că, din incinta depozitului, lipsesc un număr de 145 de baxuri de țigări', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, pentru olt-alert.ro.

O parte dintre țigările de contrabandă proveneau dintr-o captură importantă făcută la începutul lui octombrie. 

sursa: olt-alert.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg