1_3_180579_1543948800_06429_fav.jpg

Un șofer beat a fost reținut de polițiștii clujeni după ce acesta n-a mai reușit să se încadreze într-un sens giratoriu din cartierul Mănăștur, așa că a trecut peste el. 

Goană haotică pe străzile din Cluj Napoca a unui tânăr care s-a urcat băut la volan. 

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar în imagini se vede cum maşina trece chiar peste un sens giratoriu, unde dărâmă mai mulţi stâlpișori și semne de circulație.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Oprit de oamenii legii, tânărul s-a chinuit minute în şir să sufle în etilotest. Însă în cele din urmă a fost depistat cu o concentraţie de 1,10 miligrame alcool pur în aerul expirat. 

Șoferul a fost reţinut pe loc pentru 24 de ore.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, însă imaginile au fost făcute publice de către poliţie acum pentru a atrage atenţia că alcoolul la volan vă poate costa viaţa sau libertatea.

sursa: ziuadecj


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.