incendiu spital piatra n.jpg

O asistentă a evitat în ultima clipă un bilanţ tragic după ce a pus mâna pe extinctor şi a stins flăcările înainte ca focul să se propage la saloanele învecinate, pline cu pacienţi.

Reprezentanţii unităţii sanitare admit că instalaţia electrică din spital este extrem de veche.

Incendiul a pornit la secţia de Diabetologie a Spitalului Judeţean Neamţ.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un scurtcircuit la dispozitivul care era deteriorat și lăsat în priză nesupravegheat ar fi declanşat flăcările. O asistentă a fost cea care a evitat tragedia, înainte de sosirea pompierilor.

Cei nouă pacienţi care erau în saloanele învecinate au fost mutaţi în alte încăperi înainte să fie afectaţi de foc sau de fum.

În urma incendiului a fost distrus mobilierul din cabinet, dar şi mai multe documente şi consumabile medicale. O anchetă va stabili acum exact de la ce a pornit focul.

incendiu spital piatra n1.jpg

sursa: stiri-neamt.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.