accident-iasi.jpg

Accidentul rutier s-a produs, marți după-amiază, pe DE 583 Iaşi – Târgu Frumos, între localitățile Sârca şi Budăi, din județul Iași, potrivit Centrului Infotrafic. 

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme și un pieton. În urma impactului, două persoane, respectiv pietonul și un ocupant dintr-un autoturism, au fost rănite.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Cele două victime au avut nevoie de asistență medicală de specialitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ”, a anunțat Centrul Infotrafic.


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.