minor-spital-judetean-satu-mare-777x437.jpg

O tânără de 19 ani este acuzată că și-a abandonat băiețelul în Spitalul Județean din Satu Mare. Copilașul de doi ani a fost lăsat în grija pediatrilor, care au alertat Poliția.  

Presasm.ro scrie că tânăra mamă, în vârstă de 19 ani, ar fi fost invitată la un chef de mai mulți băieți și și-a lăsat copilașul, alături de care plecase inițial la cumpărături, la secția de Pediatrie a Spitalului Județean Satu Mare.

De îndată ce și-au dat seama ce s-a întâmplat, medicii au alertat Poliția. Oamenii legii au identificat-o pe tânăra mama și au chemat-o să își ia fiul de la spital. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit presasm, bunica băiețelului a fost cea care l-a preluat pe copil din spital. Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare au demarat o anchetă pentru a stabili dacă mama este sau nu responsabilă. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.