fbpx

mita-spaga-medic-shutterstock.jpg

Medicul ORL la Spitalul Militar „Carol Davila”, Radu Viorel Vrăcioiu, a fost prins în flagrant luând mită 500 de lei pentru o operaţie, iniţial refuzând de la pacientă 200 de lei, pe motiv că suma e prea mică,  iar pentru ea „nici nu ar fi urcat din cabinet până la sala de operaţii”. 

Procurorii militari din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 29 noiembrie, pentru Viorel Radu Vrăcioiu, medic primar O.R.L. la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila' din Bucureşti, fiind cadru militar activ cu gradul de colonel. Medicul este acuzat de luare de mită.

„În data de 29 noiembrie 2018, inculpatul Vrăcioiu Radu Viorel, în calitatea menţionată mai sus, a primit de la o persoană (martor în cauză) suma de 500 lei, în legătură cu efectuarea unei intervenţii chirurgicale asupra unei paciente (soţia martorului), ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante', transmite DNA, potrivit mediafax

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg