dragos-patraru-deschide-scoala-natiei.jpg

Dragoș Pătraru urmează să lanseze o școală particulară, numită chiar „Școala Nației”. Jurnalistul a spus că vrea să demareze acest proiect deoarece școala „nu mai poate să pregătească oamenii pentru viitor”, iar societatea are nevoie de modele.

Prezentatorul emisiunii „Starea Nației' vrea, să deschidă o școală particulară. Dragoș Pătraru spune că va aduce la catedră nume din diferite domenii și meserii pe care copiii nu le învață în prezent în școli. 

„Cât de curând începem Școala Nației. Vom face un site. L-am făcut deja, lucrăm la mici reglaje. Vom lua oameni foarte buni pe domeniile lor, de la cineva care face unghiile foarte bine, la doctori în ceva. Oameni care sunt foarte buni în domeniile lor, indiferent. Vom avea cursuri de fotografie cu telefonul (…) Vom avea cursuri de jurnalism de investigație, cum să faci muzică. Mai mulți sportivi vor preda tips and tricks”, a declarat Dragoș Pătraru pentru libertatea.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dragoș Pătraru spune că „Școala Nației” va fi o platformă folosită de tineri pentru a învăța de la oamenii considerați modele în societate. 

„Ne dorim să aducem oameni foarte buni care sunt priviți ca modele în societate. Aș vrea să-l văd pe Hagi vorbind despre fotbal. Vrem să aducem foarte mulți oameni în acest proiect” „Cursurile vor fi plătite, dar întreprinderea este nonprofit. Cei care țin cursurile vor opta să păstreze ei jumătate din bani sau lase banii, urmând să informăm care sunt copiii susținuți cu burse de 500 de lei din acești bani strânși”, a precizat Dragoș Pătraru.

Jurnalistul își propune ca în următoarele trei luni să înceapă primele cursuri. 

sursa: libertatea.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.