fbpx

dragos-patraru-deschide-scoala-natiei.jpg

Dragoș Pătraru urmează să lanseze o școală particulară, numită chiar „Școala Nației”. Jurnalistul a spus că vrea să demareze acest proiect deoarece școala „nu mai poate să pregătească oamenii pentru viitor”, iar societatea are nevoie de modele.

Prezentatorul emisiunii „Starea Nației' vrea, să deschidă o școală particulară. Dragoș Pătraru spune că va aduce la catedră nume din diferite domenii și meserii pe care copiii nu le învață în prezent în școli. 

„Cât de curând începem Școala Nației. Vom face un site. L-am făcut deja, lucrăm la mici reglaje. Vom lua oameni foarte buni pe domeniile lor, de la cineva care face unghiile foarte bine, la doctori în ceva. Oameni care sunt foarte buni în domeniile lor, indiferent. Vom avea cursuri de fotografie cu telefonul (…) Vom avea cursuri de jurnalism de investigație, cum să faci muzică. Mai mulți sportivi vor preda tips and tricks”, a declarat Dragoș Pătraru pentru libertatea.ro.

Dragoș Pătraru spune că „Școala Nației” va fi o platformă folosită de tineri pentru a învăța de la oamenii considerați modele în societate. 

„Ne dorim să aducem oameni foarte buni care sunt priviți ca modele în societate. Aș vrea să-l văd pe Hagi vorbind despre fotbal. Vrem să aducem foarte mulți oameni în acest proiect” „Cursurile vor fi plătite, dar întreprinderea este nonprofit. Cei care țin cursurile vor opta să păstreze ei jumătate din bani sau lase banii, urmând să informăm care sunt copiii susținuți cu burse de 500 de lei din acești bani strânși”, a precizat Dragoș Pătraru.

Jurnalistul își propune ca în următoarele trei luni să înceapă primele cursuri. 

sursa: libertatea.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg