fbpx

fetita ciresarii.jpg

Alte detalii ies la iveală după moartea fetiței în vârstă de 10 ani  din Cireșarii. Tatăl fetei, Ion Lulea, a declarat că nu sunt adevărate informațiile potrivit cărora fata ar fi ajuns la spital după ce un dulap de 100 de kilograme ar fi căzut peste ea. După câteva zile de la internare, pe 29 noiembrie, Andreea a decedat. 

Ion Lulea susține că Andreea a fost împinsă de pe o balustradă de un alt copil de la centrul Cireșarii și a căzut în cap. „Andreea a fost împinsă de un copil, Dan, de 10 ani, de pe o balustradă. Mi-au spus alți copii care au fost martori. Copiii au fost apoi împrăștiați la alte centrre, pentru a ascunde ce s-a întâmplat de fapt. Andreea a căzut în cap și a fost dusă la Bagdasar”, a declarat Ion Lulea pentru Observator.tv.

„Eu am văzut-o a doua zi după ce s-a întâmplat. Andreea nu avea nicio zgârietură, nici pe corp, nici la față”, spune tatăl fetei decedate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Andreea a fost transportată în stare foarte gravă la spital, unde a ajuns în comă. Micuța a fost operată de mai multe ori, iar tatăl ei susține că fiica lui a luat și infecții din spitale.

sursa: observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg
PÂNĂ LA ÎNCHIDEREA URNELOR.
HAI LA VOT!