fetita ciresarii.jpg

Alte detalii ies la iveală după moartea fetiței în vârstă de 10 ani  din Cireșarii. Tatăl fetei, Ion Lulea, a declarat că nu sunt adevărate informațiile potrivit cărora fata ar fi ajuns la spital după ce un dulap de 100 de kilograme ar fi căzut peste ea. După câteva zile de la internare, pe 29 noiembrie, Andreea a decedat. 

Ion Lulea susține că Andreea a fost împinsă de pe o balustradă de un alt copil de la centrul Cireșarii și a căzut în cap. „Andreea a fost împinsă de un copil, Dan, de 10 ani, de pe o balustradă. Mi-au spus alți copii care au fost martori. Copiii au fost apoi împrăștiați la alte centrre, pentru a ascunde ce s-a întâmplat de fapt. Andreea a căzut în cap și a fost dusă la Bagdasar”, a declarat Ion Lulea pentru Observator.tv.

„Eu am văzut-o a doua zi după ce s-a întâmplat. Andreea nu avea nicio zgârietură, nici pe corp, nici la față”, spune tatăl fetei decedate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Andreea a fost transportată în stare foarte gravă la spital, unde a ajuns în comă. Micuța a fost operată de mai multe ori, iar tatăl ei susține că fiica lui a luat și infecții din spitale.

sursa: observator.tv


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.