fbpx

fata-1.jpg

Tânărul din Ploiești care și-a maltratat iubita cu sadism și a și înregistrat momentele, postându-le și pe Facebook, a fost reținut de polițiști. O vecină a lui Robert Berechet a dezvăluit că acesta face parte dintr-o rețea de dealeri de droguri.

O vecină a lui Robert Berechet a dezvăluit că acesta face parte dintr-o rețea de dealeri de droguri.  „Face parte, repet, dintr-o încrengătură de traficanţi de droguri. El este un infractor. Nu este un copil obişnuit. De mic se ocupă deci nu numai cu consumul de droguri, ci şi cu vânzarea de droguri. Eu personal am anunţat DIICOT-ul despre el.  El procura drogurile prin brăileni, prin diferite persoane, care veneau cu droguri din Brăila, iar acest copil le distribuia în tot oraşul Ploieşti. 

A vândut unor copii. Și fiului meu care a fost dus cu salvarea… sunt nişte otrăvuri sintetice care duc la decesul tinerilor, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul fiului meu. M-am dus la el, la uşă. Direct, când s-a deschis uşa, în prezenţa acestei fete, pe care o vedeţi cât de bătută e, şi maltratată, am primit un pumn în faţă. Deci efectiv un pumn în faţă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deja dădea din picioare şi urla, că îi termină pe toţi, care ies de pe scară, să mă ajute sau să fie martori la procesul meu. Că îi taie cu cuţitul şi îi omoară. Nu mi-am imaginat că acest băieţel de 1,50 metri sau 1,60, cât o avea, se poate transforma într-o fiară, într-un personaj extraordinar de periculos!”, a declarat pentru Antena 1 femeia care a dorit să-și păstreze anonimatul. 

sursa: libertatea.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg