fata-1.jpg

Tânărul din Ploiești care și-a maltratat iubita cu sadism și a și înregistrat momentele, postându-le și pe Facebook, a fost reținut de polițiști. O vecină a lui Robert Berechet a dezvăluit că acesta face parte dintr-o rețea de dealeri de droguri.

O vecină a lui Robert Berechet a dezvăluit că acesta face parte dintr-o rețea de dealeri de droguri.  „Face parte, repet, dintr-o încrengătură de traficanţi de droguri. El este un infractor. Nu este un copil obişnuit. De mic se ocupă deci nu numai cu consumul de droguri, ci şi cu vânzarea de droguri. Eu personal am anunţat DIICOT-ul despre el.  El procura drogurile prin brăileni, prin diferite persoane, care veneau cu droguri din Brăila, iar acest copil le distribuia în tot oraşul Ploieşti. 

A vândut unor copii. Și fiului meu care a fost dus cu salvarea… sunt nişte otrăvuri sintetice care duc la decesul tinerilor, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul fiului meu. M-am dus la el, la uşă. Direct, când s-a deschis uşa, în prezenţa acestei fete, pe care o vedeţi cât de bătută e, şi maltratată, am primit un pumn în faţă. Deci efectiv un pumn în faţă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deja dădea din picioare şi urla, că îi termină pe toţi, care ies de pe scară, să mă ajute sau să fie martori la procesul meu. Că îi taie cu cuţitul şi îi omoară. Nu mi-am imaginat că acest băieţel de 1,50 metri sau 1,60, cât o avea, se poate transforma într-o fiară, într-un personaj extraordinar de periculos!”, a declarat pentru Antena 1 femeia care a dorit să-și păstreze anonimatul. 

sursa: libertatea.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

IT&C
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Instagram introduce o funcție nouă: mesajul vocal

Rețeaua socială deținută de Facebook oferă utilizatorilor posibilitatea să comunice și vocal prin intermediul serviciului intern de chat. Utilizatorii care, în locul numeroaselor aplicații de chat...