Udrea și Bica rămân în închisoare de Crăciun și Revelion

0
elena-udrea-si-alina-bica-raman-in-arest-in-costa-rica-564554.jpg

elena-udrea-si-alina-bica-raman-in-arest-in-costa-rica-564554.jpg

Elena Udrea și Alina Bica rămân în închisoare, după ce instanţa din Costa Rica a decis să prelungească măsura arestului preventiv. Elena Udrea și colegele de penitenciar îl așteaptă pe Moș Crăciun în Costa Rica, pregătindu-se pentru un Crăciun aparte. 

Judecătorii din Costa Rica au decis să prelungească mandatele de arestare preventivă atât pentru Elena Udrea, cât şi pentru Alina Bica, după ce procurorii au cerut ca cele două să rămână în închisoare până la momentul extrădării.

„Deja au rămas în pușcărie. Decizia este clară. La ora 10 a început procesul, la 11 se hotărâse pentru Elena Udrea că va rămâne în detenție până la soluționarea cererii de extrădare. Apoi a început pentru Elena Bica și a durat până la 12.40. Și rămâne și ea în pușcărie. Hotărârea instanței este atât de clară până la rezolvarea procedurii de extrădare, care poate dura încă o lună, însă șase, încă un an. Pot să spun că și dacă ele ar zice mâine că se extrădează singure, nu, procedura va fi în cadrul legii, iar autoritățile noastre vor face după carte totul ca să nu fie acuzate că s-au grăbit”, a spus Cornel Tăbăcaru, aflat în Costa Rica, pentru Antena 3

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău