emag-reduceri-televizoare-grozave-sub-500-de-lei-de-ziua-emag-564534.jpg

Prin codul aniversar “eMAG17ani” clienţii beneficiază de extra-reduceri la o mulţime de televizoare. De asemenea, un contor afişat pe site le va arăta clienţilor cât timp mai este până când se termină promoţtiile.

De Ziua eMAG, celebrată pe 4 decembrie, magazinul online a anunțat că oferă reduceri totale de 10 milioane de lei, inclusiv la numeroase televizoare.

Cei care au în plan să îşi cumpere un televizor de ziua eMAG ar fi bine sa intre pe site din timp şi să analizeze opţiunile, recomandă magazinul online, pentru a-şi alcătui o listă cu produsele favorite.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În oferta de ziua eMAG sunt incluse o mulţime de televizoare de la diferite branduri, ca de exemplu Samsung, LG, Horizon, Philips, Sony, Panasonic, Sharp, NEI, Star-Light, Toshiba, Hyundai, Tesla, Allview sau SmartTech.

De asemenea, diagonalele televizoarelor sunt şi ele foarte variate: de la cele sub 80 de cm până la cele cu diagonala de peste 152 de cm. Primele au preţuri chiar de sub 500 de lei. 

Sursa: Antena 3


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.