fbpx

emag-reduceri-televizoare-grozave-sub-500-de-lei-de-ziua-emag-564534.jpg

Prin codul aniversar “eMAG17ani” clienţii beneficiază de extra-reduceri la o mulţime de televizoare. De asemenea, un contor afişat pe site le va arăta clienţilor cât timp mai este până când se termină promoţtiile.

De Ziua eMAG, celebrată pe 4 decembrie, magazinul online a anunțat că oferă reduceri totale de 10 milioane de lei, inclusiv la numeroase televizoare.

Cei care au în plan să îşi cumpere un televizor de ziua eMAG ar fi bine sa intre pe site din timp şi să analizeze opţiunile, recomandă magazinul online, pentru a-şi alcătui o listă cu produsele favorite.

În oferta de ziua eMAG sunt incluse o mulţime de televizoare de la diferite branduri, ca de exemplu Samsung, LG, Horizon, Philips, Sony, Panasonic, Sharp, NEI, Star-Light, Toshiba, Hyundai, Tesla, Allview sau SmartTech.

De asemenea, diagonalele televizoarelor sunt şi ele foarte variate: de la cele sub 80 de cm până la cele cu diagonala de peste 152 de cm. Primele au preţuri chiar de sub 500 de lei. 

Sursa: Antena 3

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Social
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Ofertă fulger la sala de fitness DacFit Ploiești

Sala de fitness DacFit Ploiești, fosta Gold Gym Ploiești, vine cu o nouă ofertă pentru persoanele pasionate de fitness, aerobic, spinning și cardio din Ploiești și Prahova. În perioada 18 -20...