accident-dambovita.jpg

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a scăpat cu viață ca prin minune, după ce s-a răsturnat cu mașina, luni seară, pe DJ 720 A, la intrare în localitatea Mărcești.

Potrivit primelor informații, conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Băleni, județul Dâmbovița, în timp ce conducea un auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Din fericire, accidentul rutier nu s-a soldat cu victime. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

accident-dambovita.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.