img (3).jpg

Am putea avea mai multe zile libere de Crăciun și Revelion în acest an, în contextul în care Guvernul se pregătește să facă o nouă punte pentru salariați. Este vorba despre zilele de 24 și 31 decembrie, care vor pica într-o zi de luni.

Rămâne de văzut dacă cele 2 zile vor fi declarate libere ți cum se va proceda.

Așadar, în perioada de sărbători ar putea fi zile lucrăatoare doar 27 și 28 decembrie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă cele 2 zile vor fi oficial declarate libere, atunci legea ar trebui să se aplice pentru toată lumea, excepție făcând doar companiile care lucrează la foc continuu și nu pot să-și întrerupă activitatea.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

sursa: a1.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

“Atelierele lui Moș Crăciun”, la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești organizează cea de-a VI-a ediție a activității “Atelierele lui Moș Crăciun”, care se va desfășura în perioada 10 – 20 decembrie 2018, în foaierul Teatrului “Toma...