fbpx

moarte fb.jpg

O femeie în vârstă de 48 de ani din Iași, a vrut să se sinucidă pe 1 Decembrie și a făcut publică intenția ei printr-o postare pe Facebook, fără să știe că acest lucru îi va salva viața. 

Femeia a anunțat pe Facebook că a înghițit peste 100 de pastile, iar concubinul ei a dat fuga acasă și a găsit-o în stare gravă, dar a sunat la timp la ambulanță, a anunțat bzi.ro.

Femeia a luat pastilele sâmbătă, în jurul orei 18.00. Ea este mama unui copil de 16 ani și locuia împreună cu acesta și cu concubinul ei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Un echipaj medical a intervenit sâmbătă pentru a acorda îngrijri medicale unei femei în vârstă de 48 de ani, din județul Iași. Este vorba despre o pacientă cu antecedente psihiatrice, întrucât în anul 2015 s-a confruntat cu un sindrom depresiv sever. Aceasta a fost gasită cazută în propria locuință de către partener. În momentul în care a fost preluată de echipajul medical, pacienta avea tensiunea arterială 5-30 și frecvența cardiacă de 55 bătăi pe minut. Aceasta a fost intubată și ventilată mecanic, fiind dirijată ulterior către Spitalul de Neurochirurgie din Iași pentru a fi supusă unor investigații mai amănunțite. 

În momentul consultului toxicologic, pacienta era conștientă și deschidea constant ochii. Aceasta prezenta midriază bilaterală slab reactivă. Femeia a fost stabilă hemodinamic și a fost internată la Anestezie și Terapie Intensivă cu diagnostic de comă toxică, rezolvată cu tratament în urgență și intoxicație acută polimedicamentoasă”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași. 

sursa: bzi.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg