moarte fb.jpg

O femeie în vârstă de 48 de ani din Iași, a vrut să se sinucidă pe 1 Decembrie și a făcut publică intenția ei printr-o postare pe Facebook, fără să știe că acest lucru îi va salva viața. 

Femeia a anunțat pe Facebook că a înghițit peste 100 de pastile, iar concubinul ei a dat fuga acasă și a găsit-o în stare gravă, dar a sunat la timp la ambulanță, a anunțat bzi.ro.

Femeia a luat pastilele sâmbătă, în jurul orei 18.00. Ea este mama unui copil de 16 ani și locuia împreună cu acesta și cu concubinul ei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Un echipaj medical a intervenit sâmbătă pentru a acorda îngrijri medicale unei femei în vârstă de 48 de ani, din județul Iași. Este vorba despre o pacientă cu antecedente psihiatrice, întrucât în anul 2015 s-a confruntat cu un sindrom depresiv sever. Aceasta a fost gasită cazută în propria locuință de către partener. În momentul în care a fost preluată de echipajul medical, pacienta avea tensiunea arterială 5-30 și frecvența cardiacă de 55 bătăi pe minut. Aceasta a fost intubată și ventilată mecanic, fiind dirijată ulterior către Spitalul de Neurochirurgie din Iași pentru a fi supusă unor investigații mai amănunțite. 

În momentul consultului toxicologic, pacienta era conștientă și deschidea constant ochii. Aceasta prezenta midriază bilaterală slab reactivă. Femeia a fost stabilă hemodinamic și a fost internată la Anestezie și Terapie Intensivă cu diagnostic de comă toxică, rezolvată cu tratament în urgență și intoxicație acută polimedicamentoasă”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași. 

sursa: bzi.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.