fbpx

fetita 10 ani centru.jpg

O fetiță de 10 ani de la centrul de plasament Cireșarii II din capitală, a fost dusă de urgență la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu după ce un dulap de 100 de kilograme a căzut peste ea.

Andreea Maria avea 10 ani și în urmă cu două luni aceasta a suferit un accident. Un dulap de 100 de kg a căzut peste ea. Doi supraveghetori au sărit să o ajute, au ridicat dulapul, dar l-au scăpat şi mai rău peste fetiţă.

Andreea a fost luată cu salvarea, în comă, starea ei fiind extrem de gravă. A fost operată de mai multe ori, iar conform unei postări a tattălui ei de pe contul acestuia de facebook, se pare că fetița a fost şi infectată în spital.

Fetiţa a murit pe 29 noiembrie, la spitalul Bagdasar Arseni, iar până la moartea ei cazul a fost muşamalizat de conducerea Centrului.

Abia joi a fost sesizată Poliţia şi s-a deschis un dosar la Secţia 24. A fost şi momentul în care cei doi supraveghetori au fost audiaţi.

sursa: observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Monden
  • Duminică, 17 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Actrița Maria Teslaru a murit, răpusă de cancer

Maria Teslaru a murit în cursul zilei de sâmbătă, 16 februarie, la vârsta de 63 de ani. Familia o va urma pe ultimul drum în localitatea natală, Buhuși, din județul Bacău. Artista era angajata...