fetita 10 ani centru.jpg

O fetiță de 10 ani de la centrul de plasament Cireșarii II din capitală, a fost dusă de urgență la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu după ce un dulap de 100 de kilograme a căzut peste ea.

Andreea Maria avea 10 ani și în urmă cu două luni aceasta a suferit un accident. Un dulap de 100 de kg a căzut peste ea. Doi supraveghetori au sărit să o ajute, au ridicat dulapul, dar l-au scăpat şi mai rău peste fetiţă.

Andreea a fost luată cu salvarea, în comă, starea ei fiind extrem de gravă. A fost operată de mai multe ori, iar conform unei postări a tattălui ei de pe contul acestuia de facebook, se pare că fetița a fost şi infectată în spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fetiţa a murit pe 29 noiembrie, la spitalul Bagdasar Arseni, iar până la moartea ei cazul a fost muşamalizat de conducerea Centrului.

Abia joi a fost sesizată Poliţia şi s-a deschis un dosar la Secţia 24. A fost şi momentul în care cei doi supraveghetori au fost audiaţi.

sursa: observator.tv


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Care este ultima imagine postată de Anca Pop 

Ultima imagine postată de Anca Pop pe contul său de Instagram a pus fanii pe gânduri. Postarea artistei este făcută pe 15 noiembrie, chiar la malul Dunării. În fotografie, artista se uită spre...