brazi2.jpg

Cu trei săptămâni înaintea Crăciunului, brazii sunt deja la mare căutare. Preţurile pornesc de la 80 de lei şi trec și de 400 de lei. Contează înălţimea, contează cât de bogate sunt crengile, ţara de provenienţă dar şi decorațiunile incluse.

Anul acesta, prețul unui pom natural de Crăciun este în jur de 80 de lei, pentru un brăduț de 1 m - 1,5 m, și poate ajunge la aproximativ 400 de lei pentru un brad de 2m. 

Prețurile brazilor artificiali sunt ceva mai mari, în funcție de mărime, culoare și ornamente incluse, pornind de la 50 de lei pentru un brăduț cu puține crenguțe și ajungând la peste 1.500 de lei pentru un brad de lux, cu ace 3D, de 180 cm.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Comercianţii  promit că vor menţine aceleaşi preţuri până la Crăciun. În pieţe, însă, în Ajun, brazii pot costa chiar şi de două ori mai mult decât acum. 

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Brazii în ghivece se pare că vor fi și anul acesta cei mai căutaţi. Asta pentru că este o adevărată provocare să ții un brad verde până la Crăciun.

Cel mai ieftin brad în ghiveci costă aproximativ 50 de lei - brad artificial de 30 - 50 cm, iar prețul poate urca până la 400 de lei - brad natural de 150 cm.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

“Atelierele lui Moș Crăciun”, la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești organizează cea de-a VI-a ediție a activității “Atelierele lui Moș Crăciun”, care se va desfășura în perioada 10 – 20 decembrie 2018, în foaierul Teatrului “Toma...