politist-politist-watermark.jpg

Un tânăr băut a tras cu cu pistolul din toaleta unui club din Constanța. Incidentul a avut loc în jurul orei 06:00, când ultimii petrecăreți s-au panicat auzind focul de armă. Martorii au apelat imediat numărul unic de urgență 112. La locul incidentului au ajuns un echipaj de poliție care a constatat că tânărul se afla într-o stare avansată de ebrietate.

Conform ziuaconstanța.ro, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a folosit un pistol tip airsoft. ”Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Medgidia, a folosit în toaleta unui club din municipiul Constanța un pistol tip airsoft, trăgând un foc”, a transmis IPJ Constanța. De asemenea, autoritățile au asigurat că nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale.

Totodată, după ce tânărul a fost condus la sediul secției de poliție, a fost sancționat contravențional cu 5.000 de lei pentru nesăbuința sa. De altfel, acestuia i-a fost ridicat în vederea confiscării, conform prevederilor legale, pistolul tip airsoft.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: ziuaconstanta.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Joi, 13 Decembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Uniți pentru Ploiești - în memoria lui Dado Arnautovic

În an centenar, sub semnul Unirii, probabil cele mai mari două cluburi de baschet din Ploiești, CSU Ploiești Basketball și CS Sevlar și-au dat mâna pentru a face din prezent o șansă mai bună pentru...

Travel&Lifestyle
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Când o să bem Coca Cola cu canabis

Viitorul președinte al companiei, James Quincey a respins posibilitatea de a adăuga produselor sale canabidiol, un derivat al canabisului, până când această substanţă nu va fi "legală" şi "sigură".   Într-un...