parada-militara-de-la-arcul-de-triumf-presedintele-iohannis-baie-de-multime-jandarmeria-huiduita-18640477.jpg

În momentul în care Jandarmeria Română a defilat la parada de Ziua Naţională a României din Bucureşti, mai mulţi spectatori s-au întors cu spatele şi au afişat mai multe pancarte pe care era scris: 'Ruşine!'.

Se pare că acest moment a fost pregătit dinainte, ca răspuns al intervenţiei jandarmilor de la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei.

Deşi parada de Ziua Naţională ar fi trebuit să marcheze un moment uriaş în istorie, respectiv împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, unii dintre spectatori nu au uitat violenţele din Piaţa Victoriei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, în momentul în care efective ale Jandarmeriei Române au defilat la paradă, mulţi dintre spectatori au început să huiduie şi s-au întors cu spatele la jandarmi.

sursa: mediafax.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.