fbpx

tren curtici.jpg

Cu ocazia Centenarului, CFR-ul a atins un nou record... trenul Curtici-București a făcut cei 600 de kilometri în 18 ore. Asta din cauza unor defecțiuni tehnice care au ținut călătorii în ger pentru mai bine de cinci ore. 

La ora 4 şi 47 de minute dimineaţa s-au urcat din Arad în trenul care circula pe ruta Viena - Bucureşti. Ar fi trebuit să ajungă în Capitală la ora 16 şi cinci minute.

Dar la 13 şi 37 de minute, garnitura abia ajunsese la Deva. Două defecţiuni apărute pe traseu, dintre care una la locomotivă, i-au ţinut pe oameni blocaţi în camp şi fără căldură.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La ora 22.45, trenul a ajuns în cele din urmă în Gara de Nord. Cu o întârziere de şapte ore! Oficialii CFR nu au dat nicio explicaţie pentru această situaţie.

În acest moment, pe calea ferată circulă 700 de vagoane. Adică jumătate din numărul necesar. Iar din cele 1.100 de locomotive, în jur de 100 sunt vechi de nouă decenii. Nu-i de mirare că, anul trecut, s-au întregistrat în total 4,5 milioane de minute de întârzieri, adică nouă ani.

sursa: observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg
PÂNĂ LA ÎNCHIDEREA URNELOR.
HAI LA VOT!