tren curtici.jpg

Cu ocazia Centenarului, CFR-ul a atins un nou record... trenul Curtici-București a făcut cei 600 de kilometri în 18 ore. Asta din cauza unor defecțiuni tehnice care au ținut călătorii în ger pentru mai bine de cinci ore. 

La ora 4 şi 47 de minute dimineaţa s-au urcat din Arad în trenul care circula pe ruta Viena - Bucureşti. Ar fi trebuit să ajungă în Capitală la ora 16 şi cinci minute.

Dar la 13 şi 37 de minute, garnitura abia ajunsese la Deva. Două defecţiuni apărute pe traseu, dintre care una la locomotivă, i-au ţinut pe oameni blocaţi în camp şi fără căldură.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La ora 22.45, trenul a ajuns în cele din urmă în Gara de Nord. Cu o întârziere de şapte ore! Oficialii CFR nu au dat nicio explicaţie pentru această situaţie.

În acest moment, pe calea ferată circulă 700 de vagoane. Adică jumătate din numărul necesar. Iar din cele 1.100 de locomotive, în jur de 100 sunt vechi de nouă decenii. Nu-i de mirare că, anul trecut, s-au întregistrat în total 4,5 milioane de minute de întârzieri, adică nouă ani.

sursa: observator.tv


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.