vacanta iarna.jpg

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar copiii așteaptă cu nerăbdare vacanța de Crăciun. În 2018, elevii vor avea parte de trei săptămâni libere în vacanța de iarnă.

În structura anului scolar 2018-2019, vacanța de iarnă este programată în perioada 22 decembrie 2018 – 13 ianuarie 2019.

Înainte de vacanța de Crăciun 2018, elevii mai au parte de o minivacanță cu ocazia Sfântului Andrei, sărbătorit vineri, pe 30 noiembrie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După ce vor reveni din vacanța de iarnă, elevii își vor continua cursurile din seemestrul I, care se va încheia pe 1 februarie 2019, iar al doilea semestru este cuprins în perioada 11 februarie 2019 – 14 iunie 2019, potrivit Agerpres.

Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie pe 31 mai 2019, iar pentru clasa a VIII-a, 7 iunie 2019.

sursa: portalinvatamant.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.