3-caleferata-og.jpg

Trafic feroviar este întrerupt în judeţul Braşov, după ce o şină s-a fisurat din cauza gerului. Mai multe trenuri de călători au fost oprite în staţii până la remedierea problemei.

Traficul feroviar este întrerupt între Ghimbav şi Bartolomeu, judeţul Braşov, după ce o şină s-a fisurat din cauza temperaturilor scăzute.

Două trenuri de călători - Sibiu-Bucureşti şi Budapesta-Bucureşti - sunt oprite în staţii până la remedierea problemei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din primele informaţii, se estimează că traficul feroviar va fi reluat în jurul orei 10.30.

La Braşov se înregistrează minus 10 grade.

Sursa: mediafax.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.