autoturism-flacari.jpg

Incidentul a avut loc joi după-amiază, după ce flăcările au cuprins un autoturism care se afla în mers.

UPDATE: Circulația rutieră a fost reluată, potrivit Centrului Infotrafic.

Centrul Infotrafic a anunțat că incendiul a avut loc pe DN3 Constanța – Călărași, la ieșirea din Murfatlar către Ciocârlia, în județul Constanța.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un autoturism a luat foc în timpul deplasării, au anunțat autoritățile.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

„Din acest motiv, circulația este oprită pe ambele sensuri. Nu s-au înregistrat victime”, a precizat Centrul Infotrafic..

Foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.