fbpx

digi.jpg

După șapte ani la Digi 24, jurnalista Liana Alexandru demisionaează de la televiziunea de știri. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook și vine la aproape trei săptămâni după ce Digi24 a renunțat la principalul jurnal de seară, de la ora 19.00. Digi a desființat JUrnalul de la ora 19.00 după ce Liana Alexandru a anunțat condicerea că se retrage.  

„Dragii mei, fac publică decizia mea de a pleca de la Digi24, pe care am comunicat-o managementului la 1 noiembrie. Le mulțumesc celor din conducere care au înțeles o situație personală și mi-au facilitat retragerea de la jurnalul orei 19”, a precizat Liana Alexandru.

„Am fost primul om angajat de RCS-RDS în 2010 pentru proiectul unei noi televiziuni și fac o reverență celor care m-au susținut”, a mai adăugat ea, spunând că motivele demisionării sunt private.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reprezentanții Digi au explicat că Liana Alexandru „se va dedica unor proiecte personale și vieții de familie” și că va continua să prezinte știri în weekend (nu se știe încă pe ce tronson).

Mesajul Lianei îl găsiți aici:

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg