digi.jpg

După șapte ani la Digi 24, jurnalista Liana Alexandru demisionaează de la televiziunea de știri. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook și vine la aproape trei săptămâni după ce Digi24 a renunțat la principalul jurnal de seară, de la ora 19.00. Digi a desființat JUrnalul de la ora 19.00 după ce Liana Alexandru a anunțat condicerea că se retrage.  

„Dragii mei, fac publică decizia mea de a pleca de la Digi24, pe care am comunicat-o managementului la 1 noiembrie. Le mulțumesc celor din conducere care au înțeles o situație personală și mi-au facilitat retragerea de la jurnalul orei 19”, a precizat Liana Alexandru.

„Am fost primul om angajat de RCS-RDS în 2010 pentru proiectul unei noi televiziuni și fac o reverență celor care m-au susținut”, a mai adăugat ea, spunând că motivele demisionării sunt private.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reprezentanții Digi au explicat că Liana Alexandru „se va dedica unor proiecte personale și vieții de familie” și că va continua să prezinte știri în weekend (nu se știe încă pe ce tronson).

Mesajul Lianei îl găsiți aici:


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.