#Teleormanleaks. Rise Project publică noi informații și poze găsite în valiză, despre Brazilia

0
aGFzaD01ZTQzMmJjM2EyNTU5MjI2ODlhZDhkYmZlZGE4OWMzZQ==.thumb.jpg

aGFzaD01ZTQzMmJjM2EyNTU5MjI2ODlhZDhkYmZlZGE4OWMzZQ==.thumb.jpg

Jurnaliștii de la Rise Project au publicat noi imagini din valiza ”găsită de un țăran”. Este vorba despre imagini cu excursiile oamenilor din Teldrum, făcute în Brazilia.

Chiar dacă sunt imagini și documente noi, faptic sunt în aceeași arie. Anunțată cu surle și trâmbițe ca fiind valiza care dovedește legăturile lui Liviu Dragnea cu Teldrum și jaful pe bani publici, deocamdată nu sunt probe care să îl incrimineze în mod direct.

Nimeni nu spune că trebuie să se și producă incriminarea, dacă ea nu poate fi probată, însă cam așa a fost prezentat conținutul valizei. Era firesc să apară speculațiile de genul: ”sunt informații date neoficial din dosarul deja existent” sau ”dacă aveau ceva clar, scoteau până acum, iar situația se lămurea în mod public.”

În noile dezvăluiri, Rise Project scrie că cei doi și-ar fi petrecut vacanțele la Casa Grande, vila din Cumbuco unde de-a lungul anilor și-a avut reședința braziliană și președintele PSD. De altfel, cei doi s-ar fi întâlnit de mai multe ori în Brazilia, în timp ce se aflau în vacanță.

Într-o înregistrare video, alături de Pitiș și Georghiaș, apare și Costel Comana, patronul Regiotrans, care s-a sinucis în toaleta unui avion, la scurt timp după ce DNA anunțase începerea urmăririi penale contra firmei sale din România.

„Gheorghiaș și Dragnea și-au petrecut, între 2009 și 2016 numeroase vacanțe în această vilă de lux. Ei au călătorit împreună sau s-au intersectat de nu mai puțin de nouă ori în periplurile multianuale peste Atlantic. Li s-au alăturat Irina Tănase, fostă secretară și actuală parteneră de viață a liderului PSD, dar și răposatul Costel Comana. Călătoriile lor au fost documentate din registrul de intrări-ieșiri al poliția de frontieră braziliene”, scrie Rise.

Imaginile din valiză au fost salvate de Nicoleta Pene, directorul comercial al Tel Drum, într-un folder numit AUDIT INTERN.

sursa Rise Project.

aGFzaD01ZTQzMmJjM2EyNTU5MjI2ODlhZDhkYmZlZGE4OWMzZQ==.thumb.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău