fbpx

img.jpg

Premierul Viorica Dăncilă se află, joi, la Alba Iulia, unde a vizitat Monumentul Unirii, a avut o întâlnire cu IPS Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia. Tot la Alba Iulia va avea loc, în Sala Unirii, o şedinţă solemnă de Guvern.

Premierul a efectuat o vizită la Monumentul Unirii din Alba Iulia, iar ulterior premierul Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu IPS Irineu Pop, Arhiepiscop al Arhiepiscopiei Alba Iulia, la Catedrala Reîntregirii.

Viorica Dăncilă a participat la ceremonia de depunere a unei coroane de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul, scrie observator.ro. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Premierul Viorica Dăncilă şi membrii Cabinetului său au ajuns, joi, la Monumentul Unirii din Alba Iulia.

La sosirea în Alba Iulia, Dăncilă a fost întâmpinată de prefectul judeţului, Dănuţ Hălălai, şi de preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu. La momentul sosirii premierului, echipele de muncitori continuau să lucreze la amenajarea Parcului Unirii, unde este amplasat monumentul.

Începând cu ora 10:30, se va desfăşura o şedinţă solemnă de Guvern, în Sala Unirii. La finalul şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă va semna un acord între Guvernul României şi Federaţiile Sindicale Reprezentative din Învăţământ, un acord între Guvernul României şi Federaţia Patronatelor Societăţiilor din Construcţii.

De asemenea, Dăncilă va semna în Cartea de Onoare a Cetăţii Alba Carolina.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook