img.jpg

Premierul Viorica Dăncilă se află, joi, la Alba Iulia, unde a vizitat Monumentul Unirii, a avut o întâlnire cu IPS Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia. Tot la Alba Iulia va avea loc, în Sala Unirii, o şedinţă solemnă de Guvern.

Premierul a efectuat o vizită la Monumentul Unirii din Alba Iulia, iar ulterior premierul Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu IPS Irineu Pop, Arhiepiscop al Arhiepiscopiei Alba Iulia, la Catedrala Reîntregirii.

Viorica Dăncilă a participat la ceremonia de depunere a unei coroane de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul, scrie observator.ro. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Premierul Viorica Dăncilă şi membrii Cabinetului său au ajuns, joi, la Monumentul Unirii din Alba Iulia.

La sosirea în Alba Iulia, Dăncilă a fost întâmpinată de prefectul judeţului, Dănuţ Hălălai, şi de preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu. La momentul sosirii premierului, echipele de muncitori continuau să lucreze la amenajarea Parcului Unirii, unde este amplasat monumentul.

Începând cu ora 10:30, se va desfăşura o şedinţă solemnă de Guvern, în Sala Unirii. La finalul şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă va semna un acord între Guvernul României şi Federaţiile Sindicale Reprezentative din Învăţământ, un acord între Guvernul României şi Federaţia Patronatelor Societăţiilor din Construcţii.

De asemenea, Dăncilă va semna în Cartea de Onoare a Cetăţii Alba Carolina.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cine sunt finaliștii de la XFactor - VIDEO

Nivelul semifinalei X Factor din acest an este unul fabulos. După o seară absolut fabuloasă, publicul a decis care sunt favoriții, desemnând astfel patru finaliști. Prima parte a Semifinalei X...