bebelusi-maternitate.jpg

12 bebeluşi au fost depistaţi cu stafilococ auriu. Toţi copiii s-au născut la maternitatea Giuleşti şi au fost trataţi la Spitalul Grigore Alexandrescu. Ministrul Sănătăţii şi-a trimis inspectorii să verifice toate maternităţile din Capitală. Primăria Capitalei şi Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie ”Panait Sârbu” precizează că, în prezent, la unitatea medicală se desfăşoară o anchetă epidemiologică pentru a se stabili dacă există o legătură între naşterile bebeluşilor şi informaţiile apărute în presă, conform cărora aceştia au fost infectaţi cu stafilococ.

Primăria Municipiului Bucureşti şi Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie ”Panait Sârbu” precizează, referitor la bebeluşii care ar fi fost infectaţi cu stafilococ, că nou-născuţii nu au fost "transferaţi” la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu", "ci au fost externaţi din maternitate fără să prezinte vreun semn de afectare cutanată".

De asemenea, potrivit documentelor, internarea bebeluşilor la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu” s-a realizat la un interval de 10-21 de zile de la externarea din maternitate, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Capitalei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea pe digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.