Un tânăr din Dâmbovița a fost reținut după ce a fost acuzat de lipsire de libertate și lovirea unei tinere

0
politie-caz-barbat-dambovita.jpg

politie-caz-barbat-dambovita.jpg

Tânărul, în vârstă de 36 de ani, este din localitatea Vulcana-Băi, din județul Dâmbovița. Acesta este acuzat de mai multe infracțiuni, inclusiv de lipsire de libertate în mod ilegal.

Faptele au fost comise asupra unei tinere, în vârstă de 19 ani, din aceeași localitate, persoană cu care bărbatul ar fi avut o relație. 

Tânărul este acuzat acum de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și de șantaj.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au efectuat cercetări cu privire la acest caz. Atât partea vătămată cât și bărbatul bănuit au fost audiați astăzi, iar victima a fost condusă la Serviciul de Medicină Legală.

Ulterior, în cazul tânărului s-a decis reținerea pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat în fața magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive, a precizat IPJ Dâmbovița.

Tânărul riscă, dacă va fi găsit vinovat, o pedeapsă de la unu la 7 ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat de infracțiunea de lipsire de libertate, În plus cercetările sunt continuate și pentru infracțiunile de lovire și alte violențe, dar și de șantaj.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău