politie-caz-barbat-dambovita.jpg

Tânărul, în vârstă de 36 de ani, este din localitatea Vulcana-Băi, din județul Dâmbovița. Acesta este acuzat de mai multe infracțiuni, inclusiv de lipsire de libertate în mod ilegal.

Faptele au fost comise asupra unei tinere, în vârstă de 19 ani, din aceeași localitate, persoană cu care bărbatul ar fi avut o relație. 

Tânărul este acuzat acum de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și de șantaj.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au efectuat cercetări cu privire la acest caz. Atât partea vătămată cât și bărbatul bănuit au fost audiați astăzi, iar victima a fost condusă la Serviciul de Medicină Legală.

Ulterior, în cazul tânărului s-a decis reținerea pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat în fața magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive, a precizat IPJ Dâmbovița.

Tânărul riscă, dacă va fi găsit vinovat, o pedeapsă de la unu la 7 ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat de infracțiunea de lipsire de libertate, În plus cercetările sunt continuate și pentru infracțiunile de lovire și alte violențe, dar și de șantaj.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.