62004646.jpg

Fotografia cu un cal legat de balustrada unul balcon situat la primul etaj al unei clădiri s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Imaginea incredibilă a fost surprinsă în comuna Florești, județul Cluj, relatează stiridecluj.ro

”A mers prințul și a uitat sa plătească parcarea.. Asta a fost soluție de urgență… ori l-a pus să stea de 6”, este una din reacțiile de pe net.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

62004646.jpg

Potrivit aceleiași surse, în localitatea Florești, este obișnuit să întâlnești cai nesupravegheați, animalele aparținând, de regulă, romilor din localitate. Însă, cum a ajuns acest animal în balconul unui imobil este greu de explicat, iar mirarea tuturor este maximă.

UPDATE: Știrea este un fake-news

Faptul că, la fel ca noi, organe media precum Adevărul, Libertatea sau Știrile ProTv au preluat fără să verifice fake news-ul publicat de ziarul Știri de Cluj, nu reprezintă o scuză pentru redacția noastră.

sursa: Știrile Pro TV


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Ninge pe DN1 și pe DN1A, în zona de munte

Avertizarea meteo de ninsori, emisă vineri de ANM, a intrat în vigoare, iar primele efecte se fac deja simțite. În zona de munte, unde este valabil un cod galben de ninsori. Sâmbătă, în această...