CADOURI-PENTRU-DIRIGINTA.jpg

Părinții au intrat în febra cadourilor de sărbători pentru educatoare, învățătoare, diriginte și profesoare: ”500 de lei în plic, îngrijitoarele 300, iar pentru doamna directoare un voucher Ikea/eMag”. 

Pe grupurile de Whatsapp ale părinților este forfotă mare. Deja programează bugetele pentru final de an, iar cheltuielile și contribuțiile la cadourile pentru educatoare și personalul din grădinițele unde au copiii sunt foarte importante, se pare.

Atât ca valoare, cât și ca generatoare de discuții.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Câțiva părinți ne-au trimis o astfel de conversație între părinții de la o grădiniță din București, pe Whatsapp.

Sumele sunt mai mari ca în anii trecuți, 200 de lei de persoană, ne-au spus persoanele respective, care au dorit să rămână anonime, scrie Edupedu, potrivit hotnews.ro.

Pe diverse site-uri care găzduiesc magazine online sunt și secțiuni speciale dedicate cadourilor pentru cadrele didactice. Este vorba de eșarfe, bijuterii, ceasuri și alte accesorii de modă.

sursa foto: cufarulcudichiseli.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

“Atelierele lui Moș Crăciun”, la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești organizează cea de-a VI-a ediție a activității “Atelierele lui Moș Crăciun”, care se va desfășura în perioada 10 – 20 decembrie 2018, în foaierul Teatrului “Toma...