femeie biserica.jpg

O femeie în vârstă de 64 de ani a fost încătușată pe loc de câțiva polițiști în civil, după ce a fost prinsă furând portofelul unei credincioase, într-o biserică din București.

Femeia purta haine negre şi lungi pentru a poza în enoriaşă și era filată de poliţişti de mai mult timp, fiind bănuită de mai multe furturi comise în bisericile din Sectorul 3 al Capitalei.

Marţi, 27 noiembrie, femeia de 64 de ani a fost urmărită de mai mulţi poliţişti în civil în timp ce intra într-o biserică din Sectorul 3.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aflată în biserică, femeia a fost surprinsă de poliţişti în timp ce fura portofelul din geanta unei alte femei și a fost imobilizată imediat după comiterea faptei.

Femeia a fost încătuşată pe loc şi acuzată de furt calificat, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili dacă aceasta se face vinovată şi de restul furturilor reclamate în bisericile din Bucureşti.

sursa: observator.tv


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.