img (1).jpg

O mobilizare generală de excepţie a avut loc la Târgovişte, atât din partea locuitorilor, cât şi din partea poliţiştilor, care au alocat resurse importante pentru salvarea unui tânăr.

Băiatul, probabil depăşit de problemele cu care se confrunta, a decis să-și încheie socotelile cu viaţa şi a anunţat acest lucrul pe Facebook.

Tânărul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de adio tulburător:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Este timpul să-mi iau adio de la voi! Mulţumesc!"

Imediat, zeci de persoane i-au trimis mesaje pentru a-l determina să nu decurgă la gestul extrem, iar un jurnalist a alertat poliția.

Agenții de la Poliția municipiului Târgoviște au reacționat imediat la apeluri și au reușit în scurt timp să-l găsească pe tânăr, pe o stradă din cartierul micro VI şi oprit exact în momentul în care se pregătea să se arunce în faţa unui camion.

Poliţiştii l-au condus la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

sursa: observator.tv


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

IT&C
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Instagram introduce o funcție nouă: mesajul vocal

Rețeaua socială deținută de Facebook oferă utilizatorilor posibilitatea să comunice și vocal prin intermediul serviciului intern de chat. Utilizatorii care, în locul numeroaselor aplicații de chat...