salvare-noapte-minore-spital-bucuresti.jpg

Incidentul a avut loc marți seară, în Ghergani, județul Dâmbovița. Cele cinci minore, cu vârste cuprinse între 2 și 9 ani, au fost transportate la un spital din București după ce ar fi ingerat mai multe medicamente, potrivit IPJ Dâmbovița.

O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor. Ajunși la fața locului, medicii au constatat că este vorba despre o intoxicație acută medicamentoasă. 

Se pare că două dintre fetițe, care sunt surori, au mers acasă la celelalte trei copile, care sunt tot surori. Într-un moment în care nu erau supravegheate, acestea ar fi înghițit medicamentele, niște antidepresive prescrise pentru o rudă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cele cinci fetițe au fost transportate la un spital din București. Poliția efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs totul.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.