accident-bihor.jpg

Accidentul rutier s-a produs marți dimineață, pe DN19 (E671) Săcueni - Oradea, pe raza localităţii Diosig, în judeţul Bihor, după ce a avut loc o coliziune între un autoturism și o betonieră.

În urma impactului, o persoană a decedat, iar alte două au fost rănite grav. Traficul este oprit pe ambele sensuri, a anunțat Centrul Infotrafic.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță și de la ISU. Polițua continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.