img (2).jpg

Amubalnțierul lui Liviu Mihalache a rămas fără permis și are de plătit o amendă de 580 de lei după ce a fost prins de radar circulând cu o viteză mai mare decât limita legală.

Incidentul a avut loc în Vaslui, în luna iulie, pe Cod Roşu de caniculă, când a condus cu viteză o ambulanță cu aerul condiţionat stricat ca să ducă urgent un transport de sânge şi plasmă la Iaşi, potrivit observator.tv.

Ambulanțierul a contestat sancțiunea în instanță, unde a câștigat în prima fază a procesului, dar apoi a pierdut la apel.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ambulanțierul a rămas pieton și e bun de plată.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.