gm3308.jpg

Senatul a votat, luni, în plen, proiectul de lege al Guvernului privind sistemul public de pensii.

Dezbaterile asupra proiectului de lege au început miercurea trecută, în plen, senatorii urmând să finalizeze azi dezbaterile şi să se exprime prin vot asupra proiectului.

Conform votului, 81 de senatori au fost pentru, în timp ce 12 au fost împotrivă. Alți 8 parlamentari s-au abținut de la vot.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

PNL a anunţat că a votat împotrivă pentru că „proiectul are multe lacune”, iar amendamentele liberalilor nu au fost acceptate de majoritatea PSD-ALDE. USR s-a abţinut la vot.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Comisia pentru muncă a Senatului a adoptat cu şase voturi „pentru” şi 3 „abţineri”, în urmă cu două săptămâni, un raport de admitere cu amendamente la proiectul de lege al Guvernului privind sistemul public de pensii.  Amendamentele adoptate în Comisie, ale PNL şi UDMR, nu au fost de fond. 

sursa: libertatea.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.