baiat-injunghiat-ploiesti.jpg

Scene revoltătoare luni după amiază într-o casă din localitatea Iurești, comuna Todireni, județul Botoșani. Un bărbat în vârstă de 44 de ani și-a înjunghiat propriul fiu, în vârstă de 19 ani, trimițându-l direct la spital.

Cei doi bărbați au băut bine înainte, iar apoi s-au luat la harță din cine știe ce motiv. Nicușor Vasilache a decis să pună mâna pe un cuțit și să-și ”pedepsească” propriul copil, a dezvăluit botosaninews.ro.

Nicușor Vasilache l-a înjunghiat pe Andrei Vasilache în picior și în abdomen. Agresorul a fost ridicat imediat de polițiști, iar victima a fost transportată la spital. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: botosaninews.ro


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.