img-1000x600.jpg

Autorul dublei crime de la Buftea este Mohamad Abdel Aziz Ammar Al Falahi, un  irakian cu cetăţenie norvegiană de 50 de ani. După ce a anunțat la 112 că și-a omorât soția și soacra, acesta a încercat să ucidă și un polițist, care l-a împușcat mortal.

Potrivit observator.tv, soția acestuia se numea Sorina Chivoiu și era directoarea Centrului de plasament Pinocchio. A fost înjunghiată în casă de bărbat, după o ceartă la care martoră a fost şi mama ei. Aceasta a fost de asemenea ucisă.

Crima ar fi fost comisă pe fondul unei crize de gelozie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mama femeii venise de la Focşani de mai bine de o lună pentru a o îngriji pe Sorina, care a fost victima unui accident de circulaţie acum o lună şi jumătate.

Reamintim că irakianul care şi-a înjunghiat mortal, duminică seara, iubita şi soacra, într-un bloc din Buftea, a vrut să-l ucidă şi pe poliţistul care a ajuns primul la locul tragediei.

Înainte de a-l ataca pe omul legii cu acelaşi cuţit cu care comisese crimele, ucigaşul a strigat "Allah Akbar", o expresie în limba arabă care înseamnă "Domnul e Mare!" (detalii AICI)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.