fbpx

img-1000x600.jpg

Autorul dublei crime de la Buftea este Mohamad Abdel Aziz Ammar Al Falahi, un  irakian cu cetăţenie norvegiană de 50 de ani. După ce a anunțat la 112 că și-a omorât soția și soacra, acesta a încercat să ucidă și un polițist, care l-a împușcat mortal.

Potrivit observator.tv, soția acestuia se numea Sorina Chivoiu și era directoarea Centrului de plasament Pinocchio. A fost înjunghiată în casă de bărbat, după o ceartă la care martoră a fost şi mama ei. Aceasta a fost de asemenea ucisă.

Crima ar fi fost comisă pe fondul unei crize de gelozie.

Mama femeii venise de la Focşani de mai bine de o lună pentru a o îngriji pe Sorina, care a fost victima unui accident de circulaţie acum o lună şi jumătate.

Reamintim că irakianul care şi-a înjunghiat mortal, duminică seara, iubita şi soacra, într-un bloc din Buftea, a vrut să-l ucidă şi pe poliţistul care a ajuns primul la locul tragediei.

Înainte de a-l ataca pe omul legii cu acelaşi cuţit cu care comisese crimele, ucigaşul a strigat "Allah Akbar", o expresie în limba arabă care înseamnă "Domnul e Mare!" (detalii AICI)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg