fbpx

sss_78065500.jpg

Patriarhul Daniel a fost adus duminică pentru sfinţirea Catedralei Neamului cu o limuzină Mercedes.

La o verificare pe site-ul Autorităţii de Supraveghere se poate constata că mașina respectivă nu are o poliță RCA validă.

ssssss_75454000.jpg

RCA este o asigurare obligatorie prin lege, iar șoferii prinși fără poliță RCA valabilă sunt amendați cu 2.000 de lei, potrivit RTV.NET.

Reamintim că o fotografie cu mașinile parcate în fața Catedralei Mântuirii Neamului în ziua sfințirii edificiului a devenit virală pe Facebook. Se potrivește perfect cu o catedrală uriașă, care a înghițit până acum 121 de milioane de euro.

Detalii aici: Imaginea zilei, la Catedrala Mântuirii Neamului: ”S-a sfințit Țiriac Auto”

UPDATE Reacția Patriarhiei: Este o mașină a SPP

Patriarhul Ecumenic avea și rang de șef de stat și a avut însoțitor de la SPP care a oferit mașini de protocol. E o mașină a SPP, nu a Patriarhului care, pentru cei interesați, are o dubiță Volkswagen”, a declarat Bănescu. El a precizat că Patriarhul Daniel a fost nevoit să folosească mașina respectivă pentru a-l însoți pe Patriarhul Ecumenic. 

„Este o rușine pentru care care răspândesc știri neverificate”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei. 

Precizările vin în contextul în care în mass media a apărut informația că mașina cu care s-a deplasat Patriarhul nu ar avea RCA valabil.

Purtătorul de cuvânt al SPP. Bogdan Onea, a declarat pentru HotNews, că toate mașinile Serviciului au asigurare RCA valabilă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg