sss_78065500.jpg

Patriarhul Daniel a fost adus duminică pentru sfinţirea Catedralei Neamului cu o limuzină Mercedes.

La o verificare pe site-ul Autorităţii de Supraveghere se poate constata că mașina respectivă nu are o poliță RCA validă.

ssssss_75454000.jpg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

RCA este o asigurare obligatorie prin lege, iar șoferii prinși fără poliță RCA valabilă sunt amendați cu 2.000 de lei, potrivit RTV.NET.

Reamintim că o fotografie cu mașinile parcate în fața Catedralei Mântuirii Neamului în ziua sfințirii edificiului a devenit virală pe Facebook. Se potrivește perfect cu o catedrală uriașă, care a înghițit până acum 121 de milioane de euro.

Detalii aici: Imaginea zilei, la Catedrala Mântuirii Neamului: ”S-a sfințit Țiriac Auto”

UPDATE Reacția Patriarhiei: Este o mașină a SPP

Patriarhul Ecumenic avea și rang de șef de stat și a avut însoțitor de la SPP care a oferit mașini de protocol. E o mașină a SPP, nu a Patriarhului care, pentru cei interesați, are o dubiță Volkswagen”, a declarat Bănescu. El a precizat că Patriarhul Daniel a fost nevoit să folosească mașina respectivă pentru a-l însoți pe Patriarhul Ecumenic. 

„Este o rușine pentru care care răspândesc știri neverificate”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei. 

Precizările vin în contextul în care în mass media a apărut informația că mașina cu care s-a deplasat Patriarhul nu ar avea RCA valabil.

Purtătorul de cuvânt al SPP. Bogdan Onea, a declarat pentru HotNews, că toate mașinile Serviciului au asigurare RCA valabilă.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ai parcat pe dos? Ești ”BOSS”

Să nu cumva să îți pericliteze cineva integritatea SUV-ului de la BMW, pentru că el reprezintă cartea ta de vizită. E tot ceea ce ai, este ceea ce reprezinți, te definește. ”Ești tare, BOSS!” Îi...