dubla-crima-buftea.jpg

Irakianul care şi-a înjunghiat mortal, duminică seara, iubita şi soacra, într-un bloc din Buftea, a vrut să-l ucidă şi pe poliţistul care a ajuns primul la locul tragediei. Înainte de a-l ataca pe omul legii cu acelaşi cuţit cu care comisese crimele, ucigaşul a strigat "Allah Akbar", o expresie în limba arabă care înseamnă "Domnul e Mare!".

Bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani avea de ceva timp o relaţie cu femeie de 30 de ani din Buftea, care ar fi educatoare. Duminică, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, iar irakianul a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi l-a înfipt de mai multe ori în trupul iubitei. La fel a făcut şi în cazul mamei tinerei, pe care a lăsat-o într-o baltă de sânge pe holul de la intrare.

A sunat apoi la 112 şi şi-a mărturisit faptele. Însă, atunci când oamenii legii au ajuns la locuinţa sa, a devenit violent şi chiar a atacat un poliţist cu cuţitul. Vecinii familiei din blocul de pe strada Tineretului din Buftea l-au auzit pe irakianul cu cetăţenie norvegiană, chiar înainte de a fi împuşcat de poliţist, că a strigat „Allahu Akbar”, o expresie folosită în lumea arabă şi care înseamnă „Domnul e Mare!”. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ca să se apere, agentul a fost nevoit să îl împuşte. A tras patru focuri de armă, iar bărbatul a murit. 

Dubla crimă din Buftea a avut loc într-un bloc situat pe strada Tineretului din localitatea Buftea. Gelozia l-ar fi făcut pe individ să pună mâna pe cuţit și să comită dubla crimă.

Agresorul a fost declarat decedat de către medicii de la SMURD, cei care au încercat până acum să-l resusciteze.

Din fericire, niciun poliţist nu a fost rănit. Cercetările îi vizează şi pe poliţişti, pentru a se stabili dacă au executat corect focurile de armă.

sursa: libertatea, observator.tv


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Luni, 03 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cine este tânărul înjunghiat mortal în București

Un tânăr a fost înjunghiat mortal într-un imobil din București. UPDATE Surse din anchetă susţin că victima şi criminalul erau prieteni şi ar fi băut toată noaptea până dimineaţă, când între cei doi ar fi...