fbpx

dubla-crima-buftea.jpg

Irakianul care şi-a înjunghiat mortal, duminică seara, iubita şi soacra, într-un bloc din Buftea, a vrut să-l ucidă şi pe poliţistul care a ajuns primul la locul tragediei. Înainte de a-l ataca pe omul legii cu acelaşi cuţit cu care comisese crimele, ucigaşul a strigat "Allah Akbar", o expresie în limba arabă care înseamnă "Domnul e Mare!".

Bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani avea de ceva timp o relaţie cu femeie de 30 de ani din Buftea, care ar fi educatoare. Duminică, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, iar irakianul a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi l-a înfipt de mai multe ori în trupul iubitei. La fel a făcut şi în cazul mamei tinerei, pe care a lăsat-o într-o baltă de sânge pe holul de la intrare.

A sunat apoi la 112 şi şi-a mărturisit faptele. Însă, atunci când oamenii legii au ajuns la locuinţa sa, a devenit violent şi chiar a atacat un poliţist cu cuţitul. Vecinii familiei din blocul de pe strada Tineretului din Buftea l-au auzit pe irakianul cu cetăţenie norvegiană, chiar înainte de a fi împuşcat de poliţist, că a strigat „Allahu Akbar”, o expresie folosită în lumea arabă şi care înseamnă „Domnul e Mare!”. 

Ca să se apere, agentul a fost nevoit să îl împuşte. A tras patru focuri de armă, iar bărbatul a murit. 

Dubla crimă din Buftea a avut loc într-un bloc situat pe strada Tineretului din localitatea Buftea. Gelozia l-ar fi făcut pe individ să pună mâna pe cuţit și să comită dubla crimă.

Agresorul a fost declarat decedat de către medicii de la SMURD, cei care au încercat până acum să-l resusciteze.

Din fericire, niciun poliţist nu a fost rănit. Cercetările îi vizează şi pe poliţişti, pentru a se stabili dacă au executat corect focurile de armă.

sursa: libertatea, observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg