patut.jpg

O fetiță de un an și 2 luni a avut parte de un sfârșit cumplit, după ce frățiorul ei a luat jar din sobă și l-a pus în pătuțul copilei, cei doi fiind lăsați singuri acasă.

Potrivit primelor informații, mama i-a lăsat pe cei doi copii în casă și s-a dus să cumpere lapte.

Când s-a întors, femeia a descoperit tragedia. Inițial, s-a crezut că a fost vorba despre o explozie, dar anchetatorii au anunțat ce se întâmplase cu adevărat. a informat monitorulsv.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Băiețelul a fost transportat la spital, cu arsuri ușoare la mână.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz, iar incidentul urmează să fie cercetat şi de Protecţia Copilului.

sursa: monitorulsv.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.