stud.jpg

O studentă la psihologie din Târgovişte şi-a înjunghiat iubitul, în gât, apoi a chemat ambulanţa. Medicii l-au găsit pe tânăr în stare extrem de gravă, cu mai multe răni provocate de fata înfuriată.

O tânără studentă eminentă la Facultatea de Psihologie din Bucureşti, 20 de ani, la atacat cu un cuţit pe iubitul ei, student la drept, 20 de ani şi el, în casa părinţilor fetei din Târgovişte. Cei doi merseseră acolo să-şi petreacă weekend-ul.

Se pare că cei doi tineri au consumat alcool în noaptea de sâmbătă spre duminică şi de dimineaţă s-au luat la ceartă. Târgovişte News scrie că fata a pus mâna pe un cuţit şi l-a atacat pe băiat. L-a înjunghiat de mai multe ori, inclusiv în gât.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Apoi, speriată de ceea ce făcuse, a sunat la ambulanţă. Tânărul a fost salvat de medici, în ciuda faptului că a pierdut f mult sânge.

sursa: targovistenews.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.